Tässä mielessä nämä lainavertailut ovatkin hyvin käteviä niille joilla ei ole kauheasti aikaa tai intoa käyttää vaivaa tähän vertailuunkoira ja parin minuutin tutkiminen voi säästää paljon rahaa ja, vaikka rahaa säästyisi kauheasti niin mahdollisuus on ainakin saada omaan tarpeeseen paremmin sopiva laina kätevästi.

Tämän takia ei yleensä kannata suoraan lainaa netistä vain hakea vaan pienen vertailun tekeminen on niin arvokasta, että se kannattaa yleisesti tehdä. Mitään hyvin perusteellista tutkimusta ei todellakaan ole tarvetta tehdä, mutta, koska ja (https://seriffilaina.fi/pikavippi-20e/) pieni vertailu voi antaa niin isot edut on melko tyhmää jättää se tekemättä nykyään 2019.

Ostosraha

Mitä suurempaa lainaa olet ottamassa sitä tarkempi vertailu usein kannattaa tehdäkoira erittäin suuria lainoja kohdalla voi olla myöskin fiksua kilpailuttaa lainan saa varsinkin jos haluaa saada edullista lainaa helpoiten. Nykyään tämä onnistuu hyvin helposti monien palvelujen kautta ja käytännössä sinun kohdallasi tämä kilpailutus ei vaadi paljon enempää vaivaa kuin jos suoraan vain ottaisit lainaa jostain paikasta. Lainojen kilpailutus kuitenkin vie jonkin verran aikaa varsinkin jos haluaa saada enemmän tarjouksia. Tämän takia jos on lainalla kauhea kiire ei ehkä ole mahdollisuutta sitä kilpailuttaa. Tällainen kannattaa itse vertailla nopeasti lainoja ja valita niistä kohtuullisen hyvä lainakoira ehkä et tule saamaan sitä ihan parasta lainaa, mutta tätä kautta yleisesti saat kohtalaisen hyvä laina nopeasti.

Monialainen paikka tarjoaa nykyään myös mahdollisuutta yhdistää vanhat lainat. Lainojen yhdistäminen on tietyssä tilanteessa todella suuri etu, mutta toisissa siitä ei käytännössä ehkä ole niin paljon iloa.

Mitä kalliimpia aikaisemmat lainasi ovat sitä suurempi etu sen tästä voit olla. Samaten eetu on usein isompi niissä tilanteissa joissa omistat paljon pieniä lainoja. Tällainen mahdollista, että uudessa tilanteessa sinun tarvitsee maksaa vain yhtä lainan lyhennystä per kuukausi entisen, vaikka viiden eri lyhennyksen sijasta.

Lainojen yhdistäminen olikin taas sellainen tilanne jossa edut vaihtelevat paljon kuin joissakin tapauksissa siitä saatava etuovi merkittävä ja on tiettyjä tilanteita jolloin se kannattaa ehdottomasti tehdä. Näitä ovat siis erityisesti ne tilanteet joissa vanhoja lainoja on useita ja ne ovat kalliita.