100e luoton etuja puoltaa se, että yksi pikalaina on usein täysin mahdollista napata ilman kustannuksia tai korottomana jos näin tahtoo. Tuossa syntyy siltikin sellainen yksi poikkeama, sillä nykyään on hyvin saatavilla lisäksi tiettyjä kulutusluottoja, missä ensimmäinen nosto on ainakin täysin mahdollista nostaa ilman kustannuksia sekä nostokuluja. Pikkuisissa pikalainoissa tämänlaisia etuja kannattaa ajatella aika tarkkaan.

Monet vippimestat eivät nykyään tarjoa pikalainojaan nuorien käyttöön. Usein ikäraja onkin nykyisin korkeampi kuin se raja on koskaan ollut monen vuoden aikana aikaisemmin. On usein yleensä joitakin vippipalveluja mitkä tarkkailevat asiaa tilanteen mukaisesti, ja heiltä onkin helppoa saada pikavippi 19 vuotiaalle jos sellaista haluaa. Tämänkaltaisia pikavippejä ei kuitenkaan saa niin helposti enään tänään mitenkään. Tämän ansiosta vaikka ikää olisi riittävän suuri, ei usein sitä pikavippiä siltikään ihan välttämättä tule saamaan.

Nopeimmat luotot ovat tietynlaisia, ja lainoissa on usein yksi asia joka muuttaa pikalainat toisista. Yksi on usein tietokoneiden parempi hyödyntäminen. Pikalainan myöntäminen ja lainan suhteen tulevat päätökset pystyy tehdä tänäpäivänä yksin usein kone, joka selvästi nopeuttaa pikalainan saamista. Ihminen voi nimittäin olla töissä vain jonkin ajan verran, ja lisäksi työntekijät joutuvat käyttämään paljon suuremman määrän vaivaa vippihakemuksen tarkistamiseen ja lainapäätöksen päättämiseen.

Vippivertailujen hyödyntäminen onkin ehkä paras sekä nopein keino huomioida kiireellä, millaisia nettilainoja olisi oikein tarjolla. Ei usein olekkaan oikein montaa muuta tapaa, jonka kautta koko homma kävisi erityisesti pikkuisien lainojen kanssa. Muina aikoina vaihtoehdot ovat todella heikot, koska jos haluaa saada tilille niitä parhaimpia pikavippejä, niin silloin kyllä olisi hyvä älytä jonkin verran, mitä siellä on yleisesti oikein saatavilla. Osiltaan on ihan saatavilla vertailla näitä seikkoja omilla aivoillaan. Siltikin silloin kun joku toinen on jo tuon laatinut, niin se on erittäin isosti tehokkaampi tapa se tehdä. Myöskin säästät suuresti aikaa edelliseen vertailtuna, joka yleisesti on sekin erittäin hyvä ilo.

Lainaa 100e

Oikeastaan se ajattelu jota hommataan nyt kun ollaan tutkimassa ja vertailemassa vippejä verkossa on sitä, että kaikki yrittää omalta kohdaltaan löytää sitä sopivinta lainaa. Fakta että mikä tämä luotettavin vippi lopulta on vaihtelee, mutta yhteistä jokaiselle usein on se tieto, että sellaista tahdotaan.

Lukuisia pikalainoja on mahdollista nykyään saada saman tien. Eurot saattavat tulla käyttöösi heti, ja lisäksi koko homma saattaa toimia niin helposti jo hakemuksen antamisen jälkeen että pikaisuus saattaa hämmästyttää sinut todella vahvasti, varsinkin jos et tuota faktaa tiedä. Olettaen että lainaa tulet saamaan tilillesi, annetaan tämän perässä haetut eurot sinun käyttöösi lisäksi samaan aikaan.

Vippien korot on monesti aika suurelta osin eri suuruisia, ja tämän seurauksena näiden erot saattavat olla merkittävät. Tästä siltikin näkee samaan aikaan sen faktan, että lainojen hinnoissa on merkittäviä poikkeuksia. Mikäli joku pikalaina on jopa neljä kertaisesti kalliimpi kuin toinen vippi, niin on hyvin vaikea selvittää mikä saattaisi olla niin kallista jotta tästä olisi järkevää näin suuresti maksaa rahaa. Selitys tähän ajatteluun onkin selvästi vain se, että euroilleen ei tällöin oikein saa hyötyä.


Silloin kun tutkit erilaisia vippejä, pitää pitää mielessä että suuruus ja lisäksi muut faktat määrittävät isosti. Jos pikalaina on pieni, niin hintaa syntyy reillusti vähemmän. Tämä taas välillä tekee mahdolliseksi tilanteen että voi hinnan tilasta katsoa paremmin joitakin muita asioita. Tuo on joskus iso apu. Mikäli luotto onkin kovin kookas, niin yleisesti tuo tarkoittaa sitä että kustannus onkin tärkein tekijä mitä voi vertailla.

Pikavippi 100 €

Ihan aina ei ole mahdollista ottaa sitä kaikkein edullisinta lainaa vaikka niin ehkä olisi tahto kovasti tehdä. Jokaisella onkin yleensä joitakin seikkoja, joiden mukaan hänen on päätettävä luottonsa. Niiden takia muun muassa saattaa ollakkin vaikeaa usein ottaa pienempi pikalaina kuin on usein tarve, ja maksuaikaa olisi hyvä olla aika lailla jonkin verran että vippi on helppoa maksaa takaisin. Usein kaikilla on lainoissa joitain tarpeita, joiden mukaan se laina on haettava.

Vippi 12kk laina-ajalla oli todella normaali vielä paria vuotta sitten, joskin nyt lukusiat kyseisistä vippipaikoista onkin kasvattanut laina-ajan ihan yli vuoteen asti. Tämänlaisia luottoja ei enään tänään saakkaan kovin useasta paikasta, joka tekee vipin saamisesta haastavampaa kuin tuo olisi ollut jokunen kuukausi sitten. Uusia lainoja syntyy kiihkeään tahtiin, siltikin vipit eivät yleensä vastaa sitä pyyntöä.